Specialist in de openbare ruimte

Aantrekkelijke openbare ruimte

Hoe aantrekkelijk de openbare ruimte is, bepaalt of mensen zich ermee kunnen identificeren en hoe graag ze er verblijven. Vindt men de ruimte aantrekkelijk, dan verblijft men er langer. Zo heeft de aantrekkelijkheid van een gebied directe invloed op de (economische) waarde. Een interessant gegeven, want de kwaliteit van de openbare ruimte kunt u beïnvloeden. Daarbij is een belangrijke rol weggelegd voor verlichting en inrichting. 


Uw mogelijkheden

Markante en historische architectuur, mooie straten en pleinen, kunstwerken of opvallende accenten: ze vormen de smaakmakers van de stad. Slim aanlichten zorgt dat bezoekers juist deze elementen zien, waardoor ze de ruimte positiever ervaren. Dynamische verlichting en schakelen op afstand maken het mogelijk het effect van verlichting nauwkeurig te sturen en te doseren. Zowel in de stad als in het buiten-gebied. Het gebruik van led-verlichting maakt het daarbij mogelijk om energiebesparingen te behalen. Dat betekent een lager energieverbruik, minder onderhoudskosten en een aanzienlijke CO2-reductie.


Aanpak Ziut Advies

Ziut Advies verzorgt complete verlichtingsplannen voor overheden, particuliere terreinbeheerders en bijvoorbeeld industrie. Licht dat doet wat u wilt en wanneer u dat wilt. Door onze grote kennis van alle beschikbare systemen zijn we in staat het perfecte lichtplan voor u samen te stellen. En als een technische oplossing nog niet bestaat, dan ontwerpen we die.
 

Contact

Ziut Advies, uw adviseur voor een duurzame openbare ruimte
Postbus 94744, 1090 GS Amsterdam
Donauweg 2b, 1043 AJ Amsterdam
T 026 - 800 19 00
advies@ziut.nl

Download de Ziut Advies Brochure.pdf >>

Vindt men de openbare ruimte aantrekkelijk, dan verblijft men er langer.
De beleving van de openbare ruimte bepaalt hoe prettig en hoe lang men er verblijft. Met slimme verlichting kunt u de ruimtelijke kwaliteit verbeteren.

Neem contact op

Bel 026 800 19 00, stel uw vraag via het formulier, of zoek een vestiging in uw buurt.

Contact
Ziut Uitgelicht
Wecycle_Ziut_Bakkie_2017_HR525x350.jpg Overhandiging Armatuur Jan-Martijn525x350.jpg smartflowerzevenaar525X350.jpg valkenburg525x350.jpg LangetrapLandgraaf525x350.jpg

Ziut wint Gouden Bakkie Award 2017

Start vervanging openbare verlichti...

Zevenaar plaatst Smartflower voor d...

Nieuw licht op Valkenburg aan de Ge...

Langste trap van Nederland verlicht...

Neem contact op

Bel 026 800 19 00, stel uw vraag via het formulier, of zoek een vestiging in uw buurt.

Contact