Specialist in de openbare ruimte

Energiezuinige openbare ruimte

Duurzaamheid is al lang geen modebegrip meer. Het bedenken van duurzame oplossingen of het opnemen van duurzaamheidsdoelstellingen is inmiddels voor veel partijen een tweede natuur geworden. Niet zo vreemd, als u bedenkt dat openbare verlichting en verkeersregelinstallaties een belangrijk deel van de energierekening van overheden vormt. In het SER-Energieakkoord van 2013 is besloten tot een versnelde renovatie van verouderde verlichtings- en verkeersregelsystemen en inzet van energiezuinige verlichting in ons land. Het akkoord moet uiteindelijk leiden tot een energiebesparing van 50% in 2030. Rijk, provincies, waterschappen, gemeenten en andere partijen zullen een breed pakket aan maatregelen moeten inzetten om dit te bereiken.


Aanpak van Ziut Advies

Ziut Advies kan u van dienst zijn met het opstellen en uitwerken van een passend pakket aan maatregelen en kan voor u de rapportage van de voortgang verzorgen. Overstappen op led-verlichting en dynamische verlichting kunnen helpen uw energiegebruik en CO2- uitstoot te reduceren. Ziut Advies kijkt daarbij naar de CO2-uitstoot van de totale keten van ontwerp, techniek, beheer, onderhoud en vervanging. Total cost of ownership, asset management en het inzetten van technische innovaties of slimme alternatieven kunnen helpen om duurzaamheidsambities ook werkelijk handen en voeten te geven.


Contact

Ziut Advies, uw adviseur voor een duurzame openbare ruimte
Postbus 94744, 1090 GS Amsterdam
Donauweg 2b, 1043 AJ Amsterdam
T 026 - 800 19 00
advies@ziut.nl

Download de Ziut Advies Brochure.pdf >>

(Dynamische) led-verlichting reduceert uw energiegebruik en CO2- uitstoot.
Duurzame oplossingen hoeven niet complex of kostbaar te zijn. Vaak kan een beleidsdoelstelling worden behaald door openbare verlichting eenvoudigweg te dimmen of uit te schakelen.

Neem contact op

Bel 026 800 19 00, stel uw vraag via het formulier, of zoek een vestiging in uw buurt.

Contact
Ziut Uitgelicht
Wecycle_Ziut_Bakkie_2017_HR525x350.jpg Overhandiging Armatuur Jan-Martijn525x350.jpg smartflowerzevenaar525X350.jpg valkenburg525x350.jpg LangetrapLandgraaf525x350.jpg

Ziut wint Gouden Bakkie Award 2017

Start vervanging openbare verlichti...

Zevenaar plaatst Smartflower voor d...

Nieuw licht op Valkenburg aan de Ge...

Langste trap van Nederland verlicht...

Neem contact op

Bel 026 800 19 00, stel uw vraag via het formulier, of zoek een vestiging in uw buurt.

Contact