Specialist in de openbare ruimte

Frisse blik op nieuwe technologie

Het gebruik van digitale techniek heeft een hoge vlucht genomen in de openbare ruimte. Dat heeft grote voordelen: werkprocessen verlopen sneller en gestroomlijnder, systemen zijn met meer gebruiksgemak te bedienen en nieuwe technieken maken het mogelijk om bijvoorbeeld verlichtingssystemen en verkeerssystemen dynamisch aan te sturen. Ook productinnovaties gaan razendsnel: nieuwe armaturen, nieuwe led-systemen en nieuwe lichtregelsystemen volgen elkaar in rap tempo op. Systemen kunnen op objectniveau worden bediend en worden steeds vaker aan elkaar gekoppeld. Internet en andere (draadloze) netwerken worden daarbij steeds vaker ingezet. Op het gebied van lichtmanagement en mobiliteit is steeds meer mogelijk en er komen bijna dagelijks nieuwe toepassingen bij.


Aanpak Ziut Advies

Ziut Advies is goed op de hoogte van de ontwikkelingen in de markt. Eigen onderzoekers en ontwikkelaars zorgen dat Ziut Advies ook voor u mogelijkheden kan vinden om bestaande techniek te combineren met innovaties. Daarbij is het vooral bij de implementatie van belang dat innovaties robuust en bewezen doelmatig zijn. De brede praktijkervaring van moederbedrijf Ziut komt hierbij goed van pas. Door onze ervaringen op het gebied van duurzaamheid en nieuwe technologie kan Ziut Advies ook voor u de slag maken van ‘gouden idee’ naar praktische toepassing.


Contact

Ziut Advies, uw adviseur voor een duurzame openbare ruimte
Postbus 94744, 1090 GS Amsterdam
Donauweg 2b, 1043 AJ Amsterdam
T 026 - 800 19 00
advies@ziut.nl

Download de Ziut Advies Brochure.pdf>>

De experts van Ziut Advies volgen de nieuwste ontwikkelingen op de voet.
Lichtmanagement en verkeersmanagement spelen een grote rol bij de beleving van de openbare ruimte. Een slim verlichtingsplan vergroot het gevoel van veiligheid terwijl innovatief verkeersmanagement kan zorgen voor betere doorstroming.

Neem contact op

Bel 026 800 19 00, stel uw vraag via het formulier, of zoek een vestiging in uw buurt.

Contact
Ziut Uitgelicht
Wecycle_Ziut_Bakkie_2017_HR525x350.jpg Overhandiging Armatuur Jan-Martijn525x350.jpg smartflowerzevenaar525X350.jpg valkenburg525x350.jpg LangetrapLandgraaf525x350.jpg

Ziut wint Gouden Bakkie Award 2017

Start vervanging openbare verlichti...

Zevenaar plaatst Smartflower voor d...

Nieuw licht op Valkenburg aan de Ge...

Langste trap van Nederland verlicht...

Neem contact op

Bel 026 800 19 00, stel uw vraag via het formulier, of zoek een vestiging in uw buurt.

Contact