Specialist in de openbare ruimte

Camerasysteem

Zoekt u een onderhoudsvrij camerasysteem met veilig en toch goedkoop datatransport? Ziut Wireless Video Security biedt het u. Door het unieke protocol waarmee beelden worden verstuurd, maakt u minimale kosten voor datatransport en -opslag. Bovendien kunt u het zo programmeren dat uitsluitend beelden worden opgenomen wanneer er beweging is in een specifiek gedeelte van het camerabeeld. En het is volledig draadloos. Zo kunt u zelfs waterwegen observeren of havens beveiligen.


Hoge beeldkwaliteit, lage dataopslag

Datatransport gebeurt vaak met een verouderd protocol wat bedoeld was voor analoge beelden. Ook al gebruikt u dit inmiddels om digitale beelden te versturen, het datatransport is nog steeds onnodig duur. Daarom maakt Ziut Wireless Video Security gebruik van een geheel nieuw protocol, wat speciaal ontwikkeld is om digitale beelden te versturen. Ook is het uitgangspunt dat u niet alleen de bewegende beelden wilt terugzien, maar ook een stilstaand beeld op hoge kwaliteit waarop u zelfs kunt inzoomen. Met dit speciale protocol is datatransport en -opslag vele malen goedkoper dan u gewend bent. Terwijl u hogere kwaliteit van beelden heeft.


Onderhoudsvrij

Ziut Wireless Video Security gebruikt uitsluitend hoogwaardige digitale IP-videocamera’s die dienst doen in vrijwel alle omstandigheden. Een externe box met verwarmingselement is niet meer nodig. Doordat er geen bewegende onderdelen in de camera zitten en de belichting elektronisch plaatsvindt, zijn ze nagenoeg onderhoudsvrij. We adviseren u uitsluitend nog een service-contract voor het schoonhouden van de lens.


Draadloos en veilig data versturen

Indien gewenst verbinden we de camera’s via een geavanceerd draadloos systeem. De camera’s zenden hun data digitaal via licentievrije frequenties (geen Wifi) over uw eigen netwerk naar een ontvangststation. Zo betaalt u geen extra abonnementskosten voor datatransport, maar gebruikt u uw eigen netwerk met een eigen protocol. Wel zo logisch eigenlijk. Bovendien hoeven er geen datakabels aangelegd te worden, zodat camera’s ook op locaties geïnstalleerd kunnen worden die voorheen onbereikbaar waren.


Digitale bewegingssensor programmeren

Bij Ziut Wireless Video Security kunt u digitaal een ‘hekwerk’ of ‘poort’ programmeren. Deze bestaat niet in de fysieke situatie, maar is uitsluitend in het camerabeeld geprogrammeerd. Zodra iemand door dit gebied beweegt, werkt dit als sensor en begint de camera op te nemen. Op de locatie is er fysiek niks zichtbaar. Dat werkt pas efficiënt!
 

Een videowall is niet meer nodig. Een reguliere pc met internet volstaat.
Met dit systeem betaalt u geen abonnementskosten voor datatransport. Ook de kosten voor dataopslag zijn laag.

Neem contact op

Bel 026 800 19 00, stel uw vraag via het formulier, of zoek een vestiging in uw buurt.

Contact
Ziut Uitgelicht
Wecycle_Ziut_Bakkie_2017_HR525x350.jpg Overhandiging Armatuur Jan-Martijn525x350.jpg smartflowerzevenaar525X350.jpg valkenburg525x350.jpg LangetrapLandgraaf525x350.jpg

Ziut wint Gouden Bakkie Award 2017

Start vervanging openbare verlichti...

Zevenaar plaatst Smartflower voor d...

Nieuw licht op Valkenburg aan de Ge...

Langste trap van Nederland verlicht...

Neem contact op

Bel 026 800 19 00, stel uw vraag via het formulier, of zoek een vestiging in uw buurt.

Contact