Specialist in de openbare ruimte

Onderhoud van camera's

Het is denkbaar dat er schade aan camera’s ontstaat door vandalisme of weersinvloeden. Daarnaast hebben sommige camerasystemen zo nu en dan onderhoud nodig om goed te blijven functioneren. Daarom is het van belang om uw installaties en materieel goed te beheren. Dat kunt u gerust aan Ziut overlaten.


Beheer op afstand

Het is verstandig bij te houden welke camera’s u precies heeft, wanneer ze zijn geïnstalleerd en wanneer ze voor het laatst zijn gecontroleerd. Zo kunt u onderhoud tijdig inplannen, en adequaat reageren indien er een storing optreedt. Daarvoor heeft u een beheersysteem nodig, en zorgvuldig beheer van data. Ziut biedt u beide, en neemt zo uw zorg uit handen. Op afstand monitoren we het functioneren van uw camera’s. Indien er een storingsmelding komt, loggen we deze direct en sturen een monteur om het defect te verhelpen. We zorgen voor het afstellen van camera’s, schoonmaken van lenzen en camerakappen, en het veiligstellen van de beelden. Zo bent u verzekerd van optimaal functionerende camera’s.


Camera’s en masten inspecteren

Een camera heeft van alles te verduren, zoals weersinvloeden, vandalisme, alg en roet. Wij kunnen uw camera’s periodiek inspecteren en reinigen de camerakappen en de lenzen. Vaak zijn camera’s gemonteerd op een mast. Ook deze hebben een gelimiteerde levensduur. Zowel aluminium als stalen masten kunnen ondergronds gaan roesten door zure of verontreinigde grond. Met het gevaar dat ze omvallen. Met een innovatieve 3D-meting kunnen wij de stabiliteit van elke mast testen en bent u het gevaar voor.

Zijn de camera’s nog goed afgesteld, zijn de lenzen schoon?
Een camera heeft van alles te verduren, zoals weersinvloeden, vandalisme, alg en roet. Wij monitoren op afstand het functioneren van uw camera’s, en zorgen voor periodieke inspectie.

Neem contact op

Bel 026 800 19 00, stel uw vraag via het formulier, of zoek een vestiging in uw buurt.

Contact
Ziut Uitgelicht
Wecycle_Ziut_Bakkie_2017_HR525x350.jpg Overhandiging Armatuur Jan-Martijn525x350.jpg smartflowerzevenaar525X350.jpg valkenburg525x350.jpg LangetrapLandgraaf525x350.jpg

Ziut wint Gouden Bakkie Award 2017

Start vervanging openbare verlichti...

Zevenaar plaatst Smartflower voor d...

Nieuw licht op Valkenburg aan de Ge...

Langste trap van Nederland verlicht...

Neem contact op

Bel 026 800 19 00, stel uw vraag via het formulier, of zoek een vestiging in uw buurt.

Contact