Specialist in de openbare ruimte

Projectondersteuning

Wilt u een omvangrijk project laten uitvoeren, bijvoorbeeld de aanleg van camerabeveiliging in uw stationsgebied of winkelcentrum? Dan kunt u wel wat ondersteuning gebruiken. Ziut weet precies wat er komt kijken bij het realiseren van dergelijke projecten. Onze uitgebreide ervaring kunt u inzetten door ons te laten optreden als directievoerder. Of door onze hulp in te schakelen bij het opstellen van de begroting.


Directievoering

Heeft u niet de mankracht of expertise om een groot project aan te sturen? In uw naam kunnen wij optreden als directievoerder. Daarvoor maken we eerst heldere afspraken over wat het door u gewenste resultaat is, en hoe u op de hoogte wilt blijven. Daarna verzorgen wij projectmanagement, bewaken de tijdsplanning, de kwaliteit van het werk, en het budget. En we sturen eventuele onderaannemers aan en beoordelen hun werk.


Begroting opstellen

Hoeveel budget moet u reserveren? Waarop kunt u besparen? Als ervaren en onafhankelijke partij kunnen wij een objectieve meerjarenbegroting voor u opstellen. Hieruit blijkt helder hoeveel budget u jaarlijks nodig heeft, uitgesplitst naar onderhoud, energieverbruik en vervanging. Desgewenst rekenen we diverse scenario’s door.
 

Bij de realisatie van een project komt heel wat kijken.
Ziut heeft ruime ervaring met grote camerabeveiliging-projecten.

Neem contact op

Bel 026 800 19 00, stel uw vraag via het formulier, of zoek een vestiging in uw buurt.

Contact
Ziut Uitgelicht
Wecycle_Ziut_Bakkie_2017_HR525x350.jpg Overhandiging Armatuur Jan-Martijn525x350.jpg smartflowerzevenaar525X350.jpg valkenburg525x350.jpg LangetrapLandgraaf525x350.jpg

Ziut wint Gouden Bakkie Award 2017

Start vervanging openbare verlichti...

Zevenaar plaatst Smartflower voor d...

Nieuw licht op Valkenburg aan de Ge...

Langste trap van Nederland verlicht...

Neem contact op

Bel 026 800 19 00, stel uw vraag via het formulier, of zoek een vestiging in uw buurt.

Contact