Specialist in de openbare ruimte

Abri’s vervangen JC Decaux Amsterdam

Een maand lang 24 uur per dag werken, ook in het weekend? Ziut doet het voor haar klant JC Decaux. Zij wil al haar abri’s (bushokje) en mupi’s (reclamezuil) in Amsterdam vervangen door nieuwe. Ziut koppelt al het oude straatmeubilair af, waarna BAM het vervangt door gloednieuwe, welke wij weer aansluiten. Voor deze enorme klus werken we in ploegendienst onafgebroken door, want elke dag zonder reclameposter betekent geen omzet voor JC Decaux.


Snelheid beperkt mislopen omzet

In Amsterdam staan 450 mupi’s en 1.310 abri’s, welke allemaal verouderd zijn. JC Decaux is eigenaar van dit straatmeubilair en wil ze vervangen. De rechter heeft bepaald dat het oude meubilair tijdens de vervanging geen reclame-uiting mag dragen. Hierdoor loopt JC Decaux elke dag omzet van advertising mis. Het is dus zaak om deze enorme vervanging zo snel mogelijk te realiseren. Want zodra het nieuwe meubilair er staat, kan deze direct weer gebruikt worden voor reclame-uitingen.


Mupi’s binnen vijf dagen, daarna de abri’s

We vervangen eerst de mupi’s, want die gaan het snelst. Het lukt om er 90 per dag te vervangen, waardoor we klaar zijn binnen vijf dagen. De snelheid waarop deze omvangrijke klus wordt geklaard, trekt zelfs een filmploeg aan van Discovery Channel. Zij hebben ook al in China opnames gemaakt van de productie van het nieuwe straatmeubilair. Aansluitend werken we door aan het vervangen van alle abri’s. Dat doen we volgens hetzelfde principe: Ziut koppelt ze een dag van tevoren los, BAM vervangt ze, en vervolgens sluiten wij ze weer aan. Maar abri’s zijn lastiger te vervangen, waardoor het minder snel gaat. Het lukt om er maximaal 36 per dag te vervangen. De eerste vier weken werken we 24 uur per dag door, 7 dagen per week. Daarna schakelen we over op normale werkweken.


Succesfactor

Planning bepaalt het succes van dit project. Zowel onze eigen interne planning als het afstemmen van onze werkzaamheden aan die van BAM. Aan deze uitdaging hebben we dan ook zorgvuldig aandacht besteed. We zijn zeer tevreden met de samenwerking die we hebben gerealiseerd.
 

In Amsterdam heeft Ziut 450 mupi’s vervangen en 1.310 abri’s
Het succes van dit project wordt bepaald door planning. Zowel onze eigen interne planning als het afstemmen van onze werkzaamheden aan die van BAM.

Neem contact op

Bel 026 800 19 00, stel uw vraag via het formulier, of zoek een vestiging in uw buurt.

Contact
Ziut Uitgelicht
Wecycle_Ziut_Bakkie_2017_HR525x350.jpg Overhandiging Armatuur Jan-Martijn525x350.jpg smartflowerzevenaar525X350.jpg valkenburg525x350.jpg LangetrapLandgraaf525x350.jpg

Ziut wint Gouden Bakkie Award 2017

Start vervanging openbare verlichti...

Zevenaar plaatst Smartflower voor d...

Nieuw licht op Valkenburg aan de Ge...

Langste trap van Nederland verlicht...

Neem contact op

Bel 026 800 19 00, stel uw vraag via het formulier, of zoek een vestiging in uw buurt.

Contact