Specialist in de openbare ruimte

Camerabewaking industrieterrein ‘s Gravendeel

Industrieterrein Mijlpolder in ’s-Gravendeel gebruikt al sinds 2003 Ziut’s Wireless Video Security. Met 10 overzicht- en 6 kentekencamera’s wordt het complete terrein in de gaten gehouden, zowel overdag als ’s nachts. En naar volle tevredenheid. Opdrachtgever Stichting Collectieve Beveiliging ’s-Gravendeel is erg te spreken over het systeem.


Keuze voor eigen draadloos netwerk

Toen de Stichting Collectieve Beveiliging ’s-Gravendeel in 2003 op zoek ging naar een camerasysteem, was het geen optie om kabels in de grond van het industrieterrein te leggen. Daarom is er gezocht naar een draadloos systeem, waarbij de keuze uiteindelijk viel op een DiGi3 ‘Point to Multipoint’ systeem. Dit stuurt de videodata niet via kabels door, maar over een eigen draadloos netwerk. Dat bespaart de normaliter hoge kosten voor videodatatransport, een extra reden voor de opdrachtgever om te kiezen voor Ziut’s Wireless Video Security.


Mijlpolder ervaart gebruiksgemak

Het systeem bij industrieterrein Mijlpolder legt al bijna 10 jaar lang, 24 uur per dag kentekens vast, welke door infraroodtechniek ook ‘s nachts leesbaar zijn. Bij de entree van het industrieterrein is virtueel een ‘hekwerk’ in het videobeeld geprogrammeerd. Zodra er een auto passeert, start de camera. Indien er geen beweging wordt gedetecteerd, wordt het netwerk niet belast en wordt er geen geheugen in beslag genomen. De beelden worden direct digitaal opgeslagen op het netwerk. Medewerkers van Mijlpolder kunnen via een unieke autorisatie op het netwerk inloggen, bijvoorbeeld via een iPad of Smartphone. Meestal bekijken ze de beelden vanaf kantoor, maar soms ook vanaf thuis of vanaf het vakantieadres. Hierdoor ervaren de medewerkers een hoog gebruiksgemak.
 

Industrieterrein Mijlpolder gebruikt Ziut’s Wireless Video Security.
Met 10 overzichtscamera’s en 6 kentekencamera’s wordt het complete industrieterrein in de gaten gehouden.

Neem contact op

Bel 026 800 19 00, stel uw vraag via het formulier, of zoek een vestiging in uw buurt.

Contact
Ziut Uitgelicht
Wecycle_Ziut_Bakkie_2017_HR525x350.jpg Overhandiging Armatuur Jan-Martijn525x350.jpg smartflowerzevenaar525X350.jpg valkenburg525x350.jpg LangetrapLandgraaf525x350.jpg

Ziut wint Gouden Bakkie Award 2017

Start vervanging openbare verlichti...

Zevenaar plaatst Smartflower voor d...

Nieuw licht op Valkenburg aan de Ge...

Langste trap van Nederland verlicht...

Neem contact op

Bel 026 800 19 00, stel uw vraag via het formulier, of zoek een vestiging in uw buurt.

Contact