Specialist in de openbare ruimte

Led in gemeente Teylingen

Gemeente Teylingen gaat al haar 6.300 lantaarnpalen voorzien van led-verlichting. De komende vier jaar wordt ongeveer de helft aangepakt. Ziut is reeds begonnen met 600 lichtpunten in Voorhout, Warmond en Sassenheim die in april gereed moeten zijn. Deze investering van de gemeente levert op termijn een besparing op in energie- en onderhoudskosten.

Focus op duurzaamheid

Led-verlichting past in het voornemen om te streven naar meer duurzaamheid in Teylingen. Door de overstap naar led-verlichting vermindert de CO2-uitstoot met 7,6 ton per jaar. Voor het opnemen van die hoeveelheid CO2 zijn twee voetbalvelden aan bomen nodig.


Veiligheid in de wijk

Ook de veiligheid in de wijk speelt een rol bij de vervanging van de armaturen. De LED-verlichting straalt een helderder licht uit, waardoor een realistischer beeld van de werkelijkheid ontstaat. Dat bevordert de veiligheid, zowel in het verkeer als op sociaal gebied. De lampen zijn zo in te stellen dat uitstraling naar woningen of de lucht minimaal is en alleen de weg en het fiets- of wandelpad verlicht worden. Minder overlast dus.

 
Ziut monteur installeert een van de 6.300 led-armaturen in Teylingen
Led-verlichting is milieuvriendelijker, geeft beter licht en gaat langer mee.

Neem contact op

Bel 026 800 19 00, stel uw vraag via het formulier, of zoek een vestiging in uw buurt.

Contact
Ziut Uitgelicht
Wecycle_Ziut_Bakkie_2017_HR525x350.jpg Overhandiging Armatuur Jan-Martijn525x350.jpg smartflowerzevenaar525X350.jpg valkenburg525x350.jpg LangetrapLandgraaf525x350.jpg

Ziut wint Gouden Bakkie Award 2017

Start vervanging openbare verlichti...

Zevenaar plaatst Smartflower voor d...

Nieuw licht op Valkenburg aan de Ge...

Langste trap van Nederland verlicht...

Neem contact op

Bel 026 800 19 00, stel uw vraag via het formulier, of zoek een vestiging in uw buurt.

Contact