Specialist in de openbare ruimte

Onderhoud VRI voor gemeente Veghel

Gemeente Veghel heeft het onderhoud van haar VRI’s ondergebracht bij Ziut. Voor hen verzorgen we nu het preventief onderhoud zodat de verkeerslichten correct blijven functioneren. En mocht er toch iets fout lopen, staat onze storingswachtdienst 24/7 klaar om een eventuele storing snel te verhelpen.

Samen sterk

Voor omliggende gemeenten Schijndel, Eersel, Nuenen, Son en Breugel en Aalst-Waalre deed Ziut dit werk al. Deze gemeenten hebben zichzelf verenigd en gezamenlijk het preventief en correctief onderhoud van hun VRI’s uitbesteed aan Ziut. Nu heeft ook Veghel besloten zich bij hen aan te sluiten. Dat brengt het totaal op 29 VRI-installaties die Ziut onderhoudt in dit gebied.


Logische stap

Gemeente Veghel gaat in januari 2017 fuseren met de gemeente Sint Oedenrode en met gemeente Schijndel. Vanaf dat moment gaan ze samen verder onder de nieuwe naam gemeente Meijerijstad. Sinds 2013 verzorgt Ziut al het onderhoud aan de VRI’s van Schijndel, waarover de gemeente goed te spreken is. Dat tezamen maakt het voor gemeente Veghel een logische stap zich ook aan te sluiten.

 
Gemeente Veghel brengt onderhoud van VRI’s onder bij Ziut
Voor gemeente Veghel verzorgt Ziut het preventief onderhoud van hun VRI’s zodat de verkeerslichten correct blijven functioneren. En bij een onverhoopte storing staat onze storingswachtdienst 24/7 klaar.

Neem contact op

Bel 026 800 19 00, stel uw vraag via het formulier, of zoek een vestiging in uw buurt.

Contact
Ziut Uitgelicht
Wecycle_Ziut_Bakkie_2017_HR525x350.jpg Overhandiging Armatuur Jan-Martijn525x350.jpg smartflowerzevenaar525X350.jpg valkenburg525x350.jpg LangetrapLandgraaf525x350.jpg

Ziut wint Gouden Bakkie Award 2017

Start vervanging openbare verlichti...

Zevenaar plaatst Smartflower voor d...

Nieuw licht op Valkenburg aan de Ge...

Langste trap van Nederland verlicht...

Neem contact op

Bel 026 800 19 00, stel uw vraag via het formulier, of zoek een vestiging in uw buurt.

Contact