Specialist in de openbare ruimte

Oplaadpunten elektrische auto’s Amsterdam

Amsterdam loopt voorop op het gebied van elektrisch rijden. Al sinds 2009 plaatst Ziut in opdracht van Alliander en Nuon oplaadpunten in de hoofdstad. Bovendien voeren we het preventief en correctief onderhoud uit aan de oplaadpunten, het beheer gebeurt op afstand.


Prins Maurits van Oranje

In totaal plaatsten we in Amsterdam 100 oplaadpunten, waaronder een exemplaar aan de Oranje Nassaulaan. Hier woont Prins Maurits van Oranje, voorzitter van de werkgroep Formule E-team, die zich bezighoudt met de invoering van elektrisch rijden in Nederland. Natuurlijk toonde de prins zich betrokken bij een oplaadpunt in zijn eigen straat. Hij was degene die dit oplaadpunt symbolisch in gebruik nam.


Stichting e-laad

Ook voor stichting e-laad plaatst Ziut oplaadpunten. Zo hebben we in totaal 60 oplaadpunten geplaatst in Doetinchem, Woerden, Ridderkerk, Houten, Lopik, Wijk bij Duurstede, Dinxperloo, Bredevoort en Aalten. We verzorgen ook al het onderhoud. Het beheer van de oplaadpunten doen we online via het landelijk GPRS-netwerk. Dat werkt wel zo efficiënt.
 

Prins Maurits bij het opleveren van de elektrische oplaadpunten.
In totaal plaatsten we in Amsterdam 100 oplaadpunten, waaronder een exemplaar aan de Oranje Nassaulaan.

Neem contact op

Bel 026 800 19 00, stel uw vraag via het formulier, of zoek een vestiging in uw buurt.

Contact
Ziut Uitgelicht
Wecycle_Ziut_Bakkie_2017_HR525x350.jpg Overhandiging Armatuur Jan-Martijn525x350.jpg smartflowerzevenaar525X350.jpg valkenburg525x350.jpg LangetrapLandgraaf525x350.jpg

Ziut wint Gouden Bakkie Award 2017

Start vervanging openbare verlichti...

Zevenaar plaatst Smartflower voor d...

Nieuw licht op Valkenburg aan de Ge...

Langste trap van Nederland verlicht...

Neem contact op

Bel 026 800 19 00, stel uw vraag via het formulier, of zoek een vestiging in uw buurt.

Contact