Specialist in de openbare ruimte

Renovatie openbare verlichting West Maas en Waal

Gemeente West Maas en Waal gaat haar complete verlichtingsareaal renoveren. Sterk verouderde armaturen worden vervangen door energiezuinige led-verlichting. Eind maart gaf wethouder Theo Hol daartoe het startschot. In opdracht van de gemeente heeft Ziut de eerste led-armaturen reeds geplaatst in Maasbommel, maar komende jaren zullen ook de andere dorpen volgen.

Economische levensduur volbracht

De Gelderse gemeente West Maas en Waal wordt gevormd door de kernen van Alphen, Altforst, Appeltern, Beneden-Leeuwen, Boven-Leeuwen, Dreumel, Maasbommel en Wamel, aangevuld met een groot groen buitengebied. De openbare verlichting in de gehele gemeente heeft zijn economische levensduur gediend en blijkt inmiddels sterk verouderd en bovendien milieuonvriendelijk. Reden voor de gemeenteraad om de hele boel te vernieuwen.


Led-verlichting voor alle dorpen

Eind maart gaf wethouder Theo Hol het startschot voor een grootschalig vervangingsproject. In de gehele gemeente worden de sterk verouderde armaturen vervangen door gloednieuwe led-verlichting. Daarmee kiest de gemeente voor beter licht, minder energieverbruik, minder storingen en een langere levensduur. De lichtmasten zijn trouwens nog wel in goede staat, dus die blijven behouden.

 
Maasbommel heeft inmiddels nieuwe led-verlichting
In gemeente West Maas en Waal worden sterk verouderde armaturen vervangen door gloednieuwe led-verlichting. Daarmee kiest de gemeente voor beter licht, minder energieverbruik, minder storingen en een langere levensduur.

Neem contact op

Bel 026 800 19 00, stel uw vraag via het formulier, of zoek een vestiging in uw buurt.

Contact
Ziut Uitgelicht
Wecycle_Ziut_Bakkie_2017_HR525x350.jpg Overhandiging Armatuur Jan-Martijn525x350.jpg smartflowerzevenaar525X350.jpg valkenburg525x350.jpg LangetrapLandgraaf525x350.jpg

Ziut wint Gouden Bakkie Award 2017

Start vervanging openbare verlichti...

Zevenaar plaatst Smartflower voor d...

Nieuw licht op Valkenburg aan de Ge...

Langste trap van Nederland verlicht...

Neem contact op

Bel 026 800 19 00, stel uw vraag via het formulier, of zoek een vestiging in uw buurt.

Contact