Specialist in de openbare ruimte
Nieuwsberichten

Ziut wint Gouden Bakkie Award 2017

Wecycle beloont vier bedrijven met een Gouden Bakkie Award voor het inleveren van de meeste afgedankte lampen en armaturen. Dit keer zijn Agrolux Nederland, Kamphuis Sloopwerken en Asbestsanering, Pilkes Infra (vestiging Utrecht) en Ziut de gelukkige winnaars. De Gouden Bakkie Awards stimuleren bedrijven om (meer) afgedankte energiezuinige lampen en armaturen in te leveren voor recycling.

Lees verder

Start vervanging openbare verlichting Woudenberg

Donderdag 8 juni jl. is de oudste lantaarnpaal van Woudenberg vervangen voor een nieuw, duurzaam exemplaar. Jan-Martijn van der Stouwe overhandigde Wethouder Gijs de Kruif het eerste armatuur.  Deze maand wordt gestart met het vervangen van ongeveer 2.000 lichtmasten, die allemaal worden voorzien van de LoRa TeleController. Ziut is hoofdaannemer van het project, in een consortium met van Voslkuilen, Innolumis en Nedal.  

Lees verder

Zevenaar plaatst Smartflower voor duurzame energie

Als de zon opkomt, vouwt de Smartflower zich vanzelf uit. In het donker sluit het opklapbare zonnepaneel automatisch,als een echte bloem. De ‘bladeren’ van de Smartflower hebben een oppervlakte van achttien vierkante meter en zijn volledig met zonnepanelen bedekt.

Lees verder

Neem contact op

Bel 026 800 19 00, stel uw vraag via het formulier, of zoek een vestiging in uw buurt.

Contact

Neem contact op

Bel 026 800 19 00, stel uw vraag via het formulier, of zoek een vestiging in uw buurt.

Contact