Specialist in de openbare ruimte
Nieuwsberichten

Start vervanging openbare verlichting Woudenberg

12-6-2017

Donderdag 8 juni jl. is de oudste lantaarnpaal van Woudenberg vervangen voor een nieuw, duurzaam exemplaar. Jan-Martijn van der Stouwe overhandigde Wethouder Gijs de Kruif het eerste armatuur.  Deze maand wordt gestart met het vervangen van ongeveer 2.000 lichtmasten, die allemaal worden voorzien van de LoRa TeleController. Ziut is hoofdaannemer van het project, in een consortium met van Voslkuilen, Innolumis en Nedal.  

Door het toepassen van een nieuwe technologie op het gebied van telemanagement, kan de verlichting straks op afstand in- en uitgeschakeld, gedimd en gemonitord worden. Storingen aan de verlichting worden automatisch gemeld bij Ziut om verholpen te worden.

Duurzaam
“Hiermee wordt dus niet alleen energie bespaard, maar we leveren ook een grote bijdrage aan een duurzamer Woudenberg.”, aldus wethouder Gijs de Kruif.

Werkzaamheden
De verwachting is dat in december 2017 alle lichtmasten vervangen zijn. De werkzaamheden vinden overdag plaats, zodat de verlichting ’s avonds en ’s nachts kan blijven branden. De nieuwe lichtmasten blijven op dezelfde locatie staan.
Downloads

titelvandownload.zip

< Terug naar het overzicht

 

Neem contact op

Bel 026 800 19 00, stel uw vraag via het formulier, of zoek een vestiging in uw buurt.

Contact
Ziut Uitgelicht
Wecycle_Ziut_Bakkie_2017_HR525x350.jpg Overhandiging Armatuur Jan-Martijn525x350.jpg smartflowerzevenaar525X350.jpg valkenburg525x350.jpg LangetrapLandgraaf525x350.jpg

Ziut wint Gouden Bakkie Award 2017

Start vervanging openbare verlichti...

Zevenaar plaatst Smartflower voor d...

Nieuw licht op Valkenburg aan de Ge...

Langste trap van Nederland verlicht...

Neem contact op

Bel 026 800 19 00, stel uw vraag via het formulier, of zoek een vestiging in uw buurt.

Contact