Specialist in de openbare ruimte

Smart City Magazine 2

Het begon als 'special' maar er kwam al snel een vervolg. Het tweede Smart Sity Magazine is verschenen en kan kosteloos worden aangevraagd via de link op deze pagina. In dit magazine laten we zien welke stappen we nu al maken om de openbare ruimte slimmer in te richten. Daar waar we in het vorige magazine als advies meegaven 'zoek verbinding, ga aan de slag', zien we dat een aantal gemeenten van het pilotmodel overstappen naar het groeimodel. De ene gemeente focust daarbij op energie- en duurzaamheidsinitiatieven, de andere op dataprojecten en weer anderen beginnen bij de openbare verlichting.


Pioniers en bestuurders met verziende blik

Het tweede Smart City Magazine staat vol met verhalen van pioniers die de verbinding zijn aangegaan. Bestuurders met een verziende blik, fascinerende plannen en succesvolle projecten die opschaalbaar zijn. Kortom; veel kennis en inspiratie voor iedereen die de kwaliteit van de openbare ruimte hoog in het vaandel heeft staan.

Wij kijken uit naar het uitwisselen van ideeën en het ontwikkelen van meer kennis. Niet voor u, maar samen met u. Mailt u ons na het lezen ook uw reactie? We zijn namelijk erg benieuwd en komen graag met u in gesprek. Samen zijn we slimmer.
Vraag hier het tweede Smart City Magazine aan.

Neem contact op

Bel 026 800 19 00, stel uw vraag via het formulier, of zoek een vestiging in uw buurt.

Contact
Ziut Uitgelicht
Wecycle_Ziut_Bakkie_2017_HR525x350.jpg Overhandiging Armatuur Jan-Martijn525x350.jpg smartflowerzevenaar525X350.jpg valkenburg525x350.jpg LangetrapLandgraaf525x350.jpg

Ziut wint Gouden Bakkie Award 2017

Start vervanging openbare verlichti...

Zevenaar plaatst Smartflower voor d...

Nieuw licht op Valkenburg aan de Ge...

Langste trap van Nederland verlicht...

Neem contact op

Bel 026 800 19 00, stel uw vraag via het formulier, of zoek een vestiging in uw buurt.

Contact