Specialist in de openbare ruimte

E-laadpaal, oplaadpunt elektrisch vervoer

Elektrische auto’s zie je steeds vaker rijden. Ook e-laadpalen of oplaadpunten voor elektrische auto’s zie je overal op parkeerplaatsen en bedrijventerreinen. Ziut kan het onderhoud en beheer van uw e-laadpaal verzorgen. En we kunnen e-laadpalen ook leveren, plaatsen en aansluiten. 


E-laadpalen aanleggen

Al vanaf het begin in 2009 verzorgen we de aanleg van e-laadpalen, zo hebben we er al talloze aangelegd in gemeente Amsterdam en verzorgden we ook de aanleg van e-laadpalen voor Stichting E-laad. Zij kozen uitgerekend voor Ziut vanwege onze jarenlange ervaring met ondergrondse energienetten. Ook smartgrids kennen voor ons geen geheimen. Wilt u een e-laadpaal in uw parkeergarage of op uw parkeerterrein buiten? Wij helpen u met de keuze voor de beste leverancier, verzorgen de levering, plaatsen de paal en sluiten deze aan.


Fietslaadpalen

Steeds meer mensen gebruiken een elektrische fiets. Die eigenaren hebben thuis een oplaadpunt om hun fiets op te laden. Maar dat er ook oplaadpunten voor fietsen op openbare plaatsen te vinden zijn, is een relatief nieuw fenomeen. Toch is dat niks verwonderlijks in ons fietsland, het vergroot de reikwijdte van elektrische fietsen. Wilt u ook zo’n laadpunt aan uw fietsende medewerkers of gasten aanbieden? Er bestaan diverse varianten van verschillende leveranciers. Ziut kent ze allemaal. Wij helpen u met de keuze, verzorgen de levering, plaatsen het laadpunt en sluiten deze aan.


Onderhoud en beheer van e-laadpalen

U bent en blijft eindverantwoordelijk voor het correct functioneren van uw e-laadpaal in de openbare ruimte. Ziut helpt u daarbij. We kunnen het beheer voor u verzorgen en tijdig inspecties inplannen of preventief onderhoud uitvoeren. Ook hebben we een storingswachtdienst met landelijke dekking paraat staan die kan ingrijpen indien nodig.

 
E-laadpalen of oplaadpunten voor elektrische auto’s zie je overal op parkeerplaatsen en bedrijventerreinen.
Interesse in een e-laadpaal in uw parkeergarage of op uw parkeerterrein buiten? Ziut helpt u met de keuze voor de beste leverancier, verzorgt de levering, plaatst de paal en sluit deze aan.

Neem contact op

Bel 026 800 19 00, stel uw vraag via het formulier, of zoek een vestiging in uw buurt.

Contact
Ziut Uitgelicht
Wecycle_Ziut_Bakkie_2017_HR525x350.jpg Overhandiging Armatuur Jan-Martijn525x350.jpg smartflowerzevenaar525X350.jpg valkenburg525x350.jpg LangetrapLandgraaf525x350.jpg

Ziut wint Gouden Bakkie Award 2017

Start vervanging openbare verlichti...

Zevenaar plaatst Smartflower voor d...

Nieuw licht op Valkenburg aan de Ge...

Langste trap van Nederland verlicht...

Neem contact op

Bel 026 800 19 00, stel uw vraag via het formulier, of zoek een vestiging in uw buurt.

Contact