Specialist in de openbare ruimte

Parkeersysteem, stadsafsluiting

Langs de weg staan verkeerslichten, maar ook andere elektrische toepassingen. Denk aan matrixborden, routeinformatie panelen, parkeersysteem, bussluis, stadsafsluiting, of oplaadpunt voor elektrische auto’s. Voor al deze toepassingen kan Ziut de engineering/het ontwerp verzorgen, de realisatie of het beheer en onderhoud.


Parkeersysteem

Daar waar veel auto’s zijn en weinig ruimte, is invoering van betaald parkeren een alternatief. Dat kan op vele manieren door vooraf of achteraf te betalen via parkeermeters of andere parkeersystemen. Er bestaan diverse leveranciers en vele modellen, bijvoorbeeld met variabele tarieven voor avond en dag, met invoeren van kenteken, of herkenning van vaste gebruikers. Daarnaast kunt u een besloten parkeerterrein afsluiten met een slagboom of deuren, in combinatie met een betaalautomaat. Ziut adviseert u over de keuze voor de juiste variant en fabricaat. We zorgen voor realisatie, beheer en onderhoud.


Parkeer- en routeinformatie

Elke stad of gemeente trekt bezoekend verkeer aan. Hoe eerder zij een parkeerplaats hebben gevonden, hoe minder zoekverkeer er is. Een systeem met parkeer en route informatie vertelt hen in welke parkeergarages er nog parkeerplaatsen vrij zijn (zie afbeelding). Deze informatie wordt realtime bijgewerkt met actuele gegevens. Ziut levert u dit systeem, verzorgt de gehele installatie, het beheer en het onderhoud.


Oplaadpunt elektrische auto

Steeds meer gemeenten willen het gebruik stimuleren van elektrische auto’s. Daarvoor moet u oplaadpunten beschikbaar maken, zodat het laagdrempelig wordt de auto op te laden. Ziut kan deze oplaadpunten voor u inkopen tegen scherp tarief, we kunnen de installatie verzorgen, net als het onderhoud en het beheer. Een aantal ging u al voor, bijvoorbeeld gemeente Amsterdam, Doetinchem, Woerden en Houten.


Stadsafsluiting

Is verkeer tijdens winkeluren ongewenst? Dan kunt u voor stadsafsluiting kiezen, bijvoorbeeld paaltjes die uit het wegdek omhoog komen. Ziut verzorgt de aanleg van een nieuwe stadafsluiting of bussluis, inclusief detectielussen en verkeerslichten. Of eventueel met toegangscontrole, bijvoorbeeld via kentekenherkenning. Bovendien kunnen we bestaande stadsafsluiting verplaatsen, en al het onderhoud en beheer verzorgen.
 

Langs de weg staan allerlei elektrische installaties.
Routeinformatie, parkeersysteem, matrixbord, bussluis, stadsafsluiting, of oplaadpunt voor elektrische auto’s. Ziut kan ze voor u ontwerpen, installeren, beheren en onderhouden.

Neem contact op

Bel 026 800 19 00, stel uw vraag via het formulier, of zoek een vestiging in uw buurt.

Contact
Ziut Uitgelicht
Wecycle_Ziut_Bakkie_2017_HR525x350.jpg Overhandiging Armatuur Jan-Martijn525x350.jpg smartflowerzevenaar525X350.jpg valkenburg525x350.jpg LangetrapLandgraaf525x350.jpg

Ziut wint Gouden Bakkie Award 2017

Start vervanging openbare verlichti...

Zevenaar plaatst Smartflower voor d...

Nieuw licht op Valkenburg aan de Ge...

Langste trap van Nederland verlicht...

Neem contact op

Bel 026 800 19 00, stel uw vraag via het formulier, of zoek een vestiging in uw buurt.

Contact