Specialist in de openbare ruimte

Projectondersteuning VRI

Wilt u een omvangrijk project laten uitvoeren, bijvoorbeeld de aanleg van meerdere VRI’s in combinatie met openbare verlichting op een verbindingsweg? Dan kunt u wel wat ondersteuning gebruiken. Ziut weet wat er komt kijken bij het realiseren van dergelijke projecten. Onze uitgebreide ervaring kunt u inzetten door ons te laten optreden als directievoerder, of we helpen u bij het opstellen van de begroting.


Directievoering

Heeft u niet de mankracht of expertise om een groot project aan te sturen? In uw naam kunnen wij optreden als directievoerder. Daarvoor maken we eerst heldere afspraken over wat het door u gewenste resultaat is, en hoe u op de hoogte wilt blijven. Daarna verzorgen wij projectmanagement, bewaken de tijdsplanning, de kwaliteit van het werk, en het budget. En eventueel sturen we onderaannemers aan en beoordelen hun werk.


Begroting opstellen

Hoeveel budget moet u reserveren? Waarop kunt u besparen? Als ervaren en onafhankelijke partij kunnen wij een objectieve meerjarenbegroting voor u opstellen. Hieruit blijkt helder hoeveel budget u jaarlijks nodig heeft, uitgesplitst naar onderhoud, energieverbruik en vervanging. Desgewenst rekenen we diverse scenario’s door.
 

Aanleg van verkeersregelinstallatie (VRI) met detectielussen.
Ziut heeft ruime ervaring in het uitvoeren van omvangrijke verkeersprojecten.

Neem contact op

Bel 026 800 19 00, stel uw vraag via het formulier, of zoek een vestiging in uw buurt.

Contact
Ziut Uitgelicht
Wecycle_Ziut_Bakkie_2017_HR525x350.jpg Overhandiging Armatuur Jan-Martijn525x350.jpg smartflowerzevenaar525X350.jpg valkenburg525x350.jpg LangetrapLandgraaf525x350.jpg

Ziut wint Gouden Bakkie Award 2017

Start vervanging openbare verlichti...

Zevenaar plaatst Smartflower voor d...

Nieuw licht op Valkenburg aan de Ge...

Langste trap van Nederland verlicht...

Neem contact op

Bel 026 800 19 00, stel uw vraag via het formulier, of zoek een vestiging in uw buurt.

Contact