Specialist in de openbare ruimte

Schade afhandeling

Een verkeerslicht of stoplicht heeft flink wat te verduren. Zo kan een aanrijding, vandalisme of noodweer voor schade zorgen en daarmee voor onveilige situaties. Heeft u ergens schade? Dan kunt u rekenen op onze adequate storingsdienst. We zijn snel ter plaatse om de veiligheid te herstellen en de VRI of het verkeerslicht te repareren.


Monteur snel ter plaatse

Het melden van een schade kan op diverse manieren: via ons online klantportaal, via e-mail of via telefoon op ons storingsnummer. Alle meldingen leggen we vast in het klantportaal. De monteur die in de regio aan het werk is, krijgt dan direct een notificatie van deze schademelding binnen op zijn iPad. Zo kan hij meteen naar de locatie toe.
 

Schadeherstel

Schade aan een verkeerslicht of VRI kan resulteren in een onveilige situatie. De eerste zorg van onze monteurs is dan ook de veiligheid herstellen. Ze beoordelen de situatie en zijn bevoegd om elektrische aansluitingen direct los te koppelen. En ze maken foto’s voor de verzekeringsmaatschappij. Pas als de veiligheid is hersteld, starten ze met reparatie. Veel schades kunnen snel hersteld worden, omdat we de diverse reserveonderdelen op voorraad houden in ons eigen magazijn.


Schade afwikkeling

Nadat de schade is opgelost, verzorgen wij ook de financiële en juridische afwikkeling van de schade. Zowel het door Ziut verzorgde proces verbaal, als de door ons gemaakte foto’s en de schaderapportage dienen wij voor u in bij de verzekeringsmaatschappij. Zo ontnemen we u alle administratieve rompslomp.


Kabelstoringen opsporen

Iedere kabel kan storingen vertonen, bijvoorbeeld door ouderdom of schade door een aanrijding. Maar hoe vind je de exacte plek van zo’n storing? Kabels liggen onder het asfalt en zijn lastig te bereiken. Hiervoor heeft Ziut een speciale meetauto volgebouwd met geavanceerde meetapparatuur. Zo zijn we snel ter plaatse met alle denkbare hulpmiddelen en hebben we de storing vaak snel gelokaliseerd. Daarna kan onze eigen technische dienst de storing meteen repareren.
 

De eerste zorg van onze storingsdienst is de veiligheid herstellen.
Onze monteur die in uw regio aan het werk is, krijgt uw schademelding direct binnen op zijn iPad. Zo is hij snel ter plaatse.

Neem contact op

Bel 026 800 19 00, stel uw vraag via het formulier, of zoek een vestiging in uw buurt.

Contact
Ziut Uitgelicht
Wecycle_Ziut_Bakkie_2017_HR525x350.jpg Overhandiging Armatuur Jan-Martijn525x350.jpg smartflowerzevenaar525X350.jpg valkenburg525x350.jpg LangetrapLandgraaf525x350.jpg

Ziut wint Gouden Bakkie Award 2017

Start vervanging openbare verlichti...

Zevenaar plaatst Smartflower voor d...

Nieuw licht op Valkenburg aan de Ge...

Langste trap van Nederland verlicht...

Neem contact op

Bel 026 800 19 00, stel uw vraag via het formulier, of zoek een vestiging in uw buurt.

Contact