Specialist in de openbare ruimte

Verkeersregelinstallatie (VRI)

Een nieuwe verkeersregelinstallatie (VRI) aanleggen? Of een bestaande vervangen? Ziut verzorgt het van A tot Z, of het nu gaat om het ontwerp, de verkeersregeling of de realisatie en installatie. We hebben uitgebreide kennis van alle merken en fabricaten. Zo zijn wij in staat om elke tekening of idee om te vormen tot een turn key installatie, welke we bouwen en opleveren volgens de geldende procedures.


VRI engineering en voorbereiding

Een nieuwe verkeersregelinstallatie begint altijd met een zorgvuldige analyse. Onze verkeerskundigen analyseren de verkeerssituatie en de diverse verkeersstromen en -intensiteiten, waarmee we de ideale cyclustijden berekenen. Dat kunnen we ook voor bijvoorbeeld een groene golf of ander netwerk gestuurde regeling. Vervolgens selecteren we het benodigde materiaal en de juiste plaatsing. Dit toetsen we aan de CROW-criteria en we zorgen voor afstemming met ANWB en uw gemeentelijk vervoersbedrijf. Vervolgens verzorgen we de vergunningsaanvraag en de WION-melding bij het Kadaster.
 

Installatie detectielussen, verkeerslichten en regelkast

We leggen alle communicatie- en voedingskabels, brengen detectielussen aan in het asfalt, plaatsen het mastmateriaal, armaturen en bekabeling, en sluiten verkeerslichten en de regelkast aan. We zorgen dat deze regelkast wordt aangesloten op een ADSL (of ander) netwerk en via het standaard protocol kan communiceren met een verkeerscentrale en eventueel met dynamische routeinformatiepanelen. We stellen het geheel in bedrijf volgens in huis ontwikkelde overname protocollen. Tot slot verwerken we de ligging van kabels en objecten in een beheersysteem.


Minimale verkeershinder bij werkzaamheden

We kunnen buiten de spitsuren werken, of zelfs in de avonduren. Of we bereiden onderdelen voor, zoals het vooraf monteren van verkeerslichten op een portaal. Dat beperkt de werkzaamheden op locatie. De verkeershinder die ons werk dan nog oplevert, kunnen we tot een minimum beperken door de inzet van borden en verkeersregelaars.
 

De zorgvuldige installatie van een verkeersregelinstallatie (VRI).
De verkeerskundigen van Ziut rekenen u de ideale verkeerssituatie voor. We verzorgen de installatie van uw VRI en programmeren de regelkast.

Neem contact op

Bel 026 800 19 00, stel uw vraag via het formulier, of zoek een vestiging in uw buurt.

Contact
Ziut Uitgelicht
Wecycle_Ziut_Bakkie_2017_HR525x350.jpg Overhandiging Armatuur Jan-Martijn525x350.jpg smartflowerzevenaar525X350.jpg valkenburg525x350.jpg LangetrapLandgraaf525x350.jpg

Ziut wint Gouden Bakkie Award 2017

Start vervanging openbare verlichti...

Zevenaar plaatst Smartflower voor d...

Nieuw licht op Valkenburg aan de Ge...

Langste trap van Nederland verlicht...

Neem contact op

Bel 026 800 19 00, stel uw vraag via het formulier, of zoek een vestiging in uw buurt.

Contact