Specialist in de openbare ruimte

Gebouw aanlichten

Een karakteristiek gebouw kunt u met schijnwerpers zo aanlichten dat het zijn stempel op de omgeving drukt. Door het aanlichten van een historische gevel benadrukt u de rijke historie en creëert u een authentieke sfeer. Met een lichtontwerp voor een brug of modern gebouw benadrukt u juist vooruitgang, wat een sfeer van ontwikkeling oproept. Bent u trots op een gebouw? Geef het dan ook ‘s avonds de aandacht die het verdient.


Lichtarchitect maakt lichtontwerp op maat

Elk gebouw, elk park, elk plein en elke brug is uniek. Zowel het object zelf, zijn functie, als zijn rol in de omgeving. Daarom bekijken onze lichtarchitecten uw object van alle kanten en in al zijn opzichten. Wat is de historie, welk gevoel roept het op? Van welke zijde wordt het bekeken, en door wiens ogen? Zo laten we ook de verlichting in de directe omgeving op ons inwerken. Daarna maken we keuzes: wat is de ideale lichtintensiteit, en welke kleur is gepast? Welke grondspots leveren het gewenste effect, op welke plekken zetten we schijnwerpers in? Dit is lichtarchitectuur en daarvoor werken we al jarenlang nauw samen met het internationaal gerenommeerde StudioDL. Hun lichtarchitecten maken samen met onze experts alle lichtberekeningen, schetsen het technische ontwerp, en vergelijken verschillende financiële varianten. Zo maken we een lichtontwerp op maat.


3D-visualisatie brengt lichtontwerp tot leven

Het lichtontwerp presenteren we met 3D-visualisatie. Het te verlichten object bouwen we digitaal na, inclusief haar omgeving, de reeds bestaande verlichting en ons lichtontwerp. De animaties wijken maximaal 20% af van de werkelijkheid, zodat u zich een waarheidsgetrouw beeld kunt vormen. We tonen u het lichtontwerp vanuit verschillende oogpunten. Deze beelden kunt u inzetten richting belanghebbenden of potentiële sponsors, nog voordat er een euro is uitgegeven. Bovendien kunnen we meerdere varianten uitwerken zodat u keuzes kunt maken aan de hand van kostenbeheersing, tijdsduur van de realisatie, of kwaliteit van het resultaat. We rekenen het u allemaal voor.

Een aangelicht gebouw bepaalt sfeer en karakter van de omgeving.
Een karakteristiek gebouw kunt u aanlichten zodat het een authentieke sfeer creëert, of juist het gevoel van vooruitgang.

Neem contact op

Bel 026 800 19 00, stel uw vraag via het formulier, of zoek een vestiging in uw buurt.

Contact
Ziut Uitgelicht
Wecycle_Ziut_Bakkie_2017_HR525x350.jpg Overhandiging Armatuur Jan-Martijn525x350.jpg smartflowerzevenaar525X350.jpg valkenburg525x350.jpg LangetrapLandgraaf525x350.jpg

Ziut wint Gouden Bakkie Award 2017

Start vervanging openbare verlichti...

Zevenaar plaatst Smartflower voor d...

Nieuw licht op Valkenburg aan de Ge...

Langste trap van Nederland verlicht...

Neem contact op

Bel 026 800 19 00, stel uw vraag via het formulier, of zoek een vestiging in uw buurt.

Contact