Specialist in de openbare ruimte

Industriële verlichting

In de logistieke en industriële sector zijn veel bedrijven op zoek naar manieren om hun bedrijf “groen” te maken en hun CO2 uitstoot te verminderen. Uiteraard mag dit niet ten koste gaan van de productiviteit. Wilt u uw magazijn, loods, distributiecentrum of buitenterrein verlichten? Is het uw doel om te besparen op uw energiekosten, beter zicht op de werkvloer of wilt u de verlichting minder vaak hoeven te vervangen? Ziut heeft altijd de juiste oplossing voor u. En in veel gevallen kan de verlichting zelfs worden vervangen zonder hoge investeringskosten.

Bedrijfshal verlichten
Logistieke en industriële hallen worden in veel gevallen verlicht met conventionele gasontladingslampen, zoals TL buizen. Gezien de aard van de bedrijfsactiviteiten is er vaak sprake van veel branduren per dag. Dit gaat gepaard met een hoog energieverbruik en een hoge CO2 uitstoot. Afhankelijk van het aantal branduren moet deze verlichting regelmatig met hoogwerkers vervangen of gereinigd worden. Dit betekent een verstoring van de operatie en hoge vervangingskosten. De overstap naar ledverlichting kan een besparing in energie opleveren van 50 tot 70%.

Ook op vervangingskosten wordt bespaard. Vooral in hallen waar het plafond hoog is, is het een uitdaging een kapotte lamp te vervangen. Ledverlichting hoeft u veel minder vaak te vervangen dan conventionele verlichting, omdat de levensduur van led gemiddeld acht keer langer is. En met bewegingssensoren of daglicht correctie branden de lampen alleen als dat echt nodig is. Dat is gunstig voor uw energieverbruik, maar ook het milieu heeft baat bij ledverlichting.
 
Op basis van de hoogte van de hal en de aard van de bedrijfsactiviteit, brengen wij in kaart welke verlichtingsoplossing voor uw situatie de juiste is. Ziut werkt met vele verschillende leveranciers. U bent dus niet gebonden aan één leverancier.
 
Terreinverlichting
Ook voor de buitenterreinen in de industriële sector biedt Ziut oplossingen op het gebied van verlichting. Buiten is immers net zo’n grote besparing te realiseren als binnen. De verlichting hoeft vaak niet op volle kracht te branden. Slim ingestelde verlichting zorgt voor het juiste zicht zodat er geen gevaarlijke situaties ontstaan. Wegen, gebouwen en terreinen moeten goed verlicht zijn, zodat werknemers hun werk goed en veilig uit kunnen voeren. Met bewegingssensoren kan de verlichting precies aan waar het noodzakelijk is, of tot het juiste niveau gedimd worden. Zo brandt er geen lamp onnodig.

Meer informatie?
Wilt u meer weten over de led-oplossingen van Ziut of een afspraak maken om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken? Neem dan contact op met:
Irene Bruines, via irene.bruines@ziut.nl of 06 316 676 73 voor Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Flevoland & Gelderland
Maarten de Graaf via maarten.de.graaf@ziut.nl  of 06-53789456 voor Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Brabant, Limburg, Utrecht & Gelderland 


Industriële omgeving met energiezuinige ledverlichting
Ledverlichting in een industriële omgeving zorgt voor besparingen in energieverbruik, kosten en onderhoud

Neem contact op

Bel 026 800 19 00, stel uw vraag via het formulier, of zoek een vestiging in uw buurt.

Contact
Ziut Uitgelicht
Wecycle_Ziut_Bakkie_2017_HR525x350.jpg Overhandiging Armatuur Jan-Martijn525x350.jpg smartflowerzevenaar525X350.jpg valkenburg525x350.jpg LangetrapLandgraaf525x350.jpg

Ziut wint Gouden Bakkie Award 2017

Start vervanging openbare verlichti...

Zevenaar plaatst Smartflower voor d...

Nieuw licht op Valkenburg aan de Ge...

Langste trap van Nederland verlicht...

Neem contact op

Bel 026 800 19 00, stel uw vraag via het formulier, of zoek een vestiging in uw buurt.

Contact