Specialist in de openbare ruimte

Storing of schade lantaarnpaal

Een lantaarnpaal of lichtmast heeft flink wat te verduren. Zo kunnen aanrijdingen, vandalisme en noodweer voor schades zorgen en daarmee voor onveilige situaties. Maar er kan ook een storing ontstaan door ouderdom, bijvoorbeeld in het kabelnetwerk. Heeft u ergens een storing of is er schade? Onze adequate storingsdienst is snel ter plaatse om de lantaarnpaal te repareren.


Monteur snel ter plaatse

Het melden van een storing of schade kan op diverse manieren: via ons online klantportaal, via e-mail of via telefoon op ons storingsnummer. Alle meldingen leggen we vast in het klantportaal. De monteur die in de betreffende regio aan het werk is, krijgt deze schade- of storingsmelding direct binnen op zijn iPad. Zo kan hij meteen naar de locatie toe.


Schadeherstel

Schade aan een lichtmast of lantaarnpaal kan resulteren in een onveilige situatie. De eerste zorg van onze monteurs is dan ook de veiligheid herstellen. Ze beoordelen de situatie en zijn bevoegd om elektrische aansluitingen direct los te koppelen. Pas als de veiligheid is hersteld, starten we met reparatie en de financiële en juridische afwikkeling. Zo maken onze monteurs foto’s die voldoen aan alle eisen van verzekeringsmaatschappijen, zodat u de schade kunt verhalen.


Storing verhelpen

Een storing aan een lichtmast of lantaarnpaal kan diverse oorzaken hebben. Zo kan simpelweg de lamp kapot zijn, of kan er een storing zitten in de aansturing of in de voeding. Onze monteur is bekend met alle mogelijke oorzaken. Hij inspecteert de gehele mast en loopt de werking van alle onderdelen na. Veel reparaties kan hij direct uitvoeren, omdat al onze monteurs diverse reserveonderdelen standaard bij zich hebben.


Kabelstoringen opsporen

Iedere kabel kan storingen vertonen, bijvoorbeeld door ouderdom, schade door graafwerkzaamheden, of door verkeerde installatie. Maar hoe vind u de exacte plek van zo’n storing? Kabels liggen onder de grond en zijn kilometers lang. Hiervoor heeft Ziut een speciale meetauto volgebouwd met geavanceerde meetapparatuur. Zo zijn we snel ter plaatse met alle denkbare hulpmiddelen en hebben we de storing snel en exact gelokaliseerd. Zo worden graafwerkzaamheden tot een minimum beperkt, wat overlast en kosten voorkomt. Met die exacte locatie kan onze eigen technische dienst de storing meteen repareren.

De eerste zorg van onze storingsdienst is de veiligheid herstellen.
De monteur die in de regio aan het werk is, krijgt uw schade- of storingsmelding direct binnen op zijn iPad. Zo is hij snel ter plaatse.

Neem contact op

Bel 026 800 19 00, stel uw vraag via het formulier, of zoek een vestiging in uw buurt.

Contact
Ziut Uitgelicht
Wecycle_Ziut_Bakkie_2017_HR525x350.jpg Overhandiging Armatuur Jan-Martijn525x350.jpg smartflowerzevenaar525X350.jpg valkenburg525x350.jpg LangetrapLandgraaf525x350.jpg

Ziut wint Gouden Bakkie Award 2017

Start vervanging openbare verlichti...

Zevenaar plaatst Smartflower voor d...

Nieuw licht op Valkenburg aan de Ge...

Langste trap van Nederland verlicht...

Neem contact op

Bel 026 800 19 00, stel uw vraag via het formulier, of zoek een vestiging in uw buurt.

Contact