Specialist in de openbare ruimte

Straatverlichting aanleggen

Wilt u nieuwe straatverlichting aanleggen? Of bestaande verlichting vervangen, bijvoorbeeld door energiezuinige ledverlichting? Ziut is de specialist in het aanleggen van straatverlichting. We hebben ruime kennis van energienetten en jarenlange ervaring met installatie. We zijn onafhankelijk van leveranciers en verzorgen niet alleen de installatie, maar ook het onderhoud. Zo nemen we u alle zorg uit handen.


Woonwijk, fietspad of uitgaansgebied

Binnen gemeenten is het belangrijk een sociale en veilige leefomgeving te creëren. De verlichting moet tijdig aan, altijd werken en geen steegjes onderbelicht laten. Tegelijk moet het een uitnodigende sfeer ademen, waar mensen zich prettig begeven. Dat bereik je met het juiste armatuur, de hoogte van de mast, slimme plaatsing van masten, de kleur en intensiteit van het licht. Door jarenlange ervaring vinden onze experts altijd de juiste balans. En we overwegen gelijk de duurzaamheid, want er is een enorm potentieel om energie te besparen. Denk aan ledverlichting, slim schakelen, of een fietspad dynamisch dimmen.


Bedrijventerrein, industrieterrein

Bij een bedrijventerrein of industrieterrein moet straatverlichting niet alleen zorgen voor veiligheid, maar ook voor ene representatieve uitstraling. Met kenmerkende verlichting kunt u zich onderscheiden van andere terreinen. Daarnaast moet de straatverlichting aan het begin en einde van de dag een optimaal ondernemersklimaat creëren. Maar ’s nachts moet het vooral criminaliteit voorkomen. Dit biedt kansen om energie en kosten te besparen, bijvoorbeeld door slim te schakelen of te dimmen.


Rijksweg, verbindingsweg of provinciale weg

Of je nu in de schemering of middenin de nacht over een weg rijdt, de verlichting moet altijd zorgen voor overzicht en veiligheid. Aan de andere kant is het energieverspilling om een weg de hele nacht maximaal te verlichten, terwijl er slechts enkele auto’s passeren. Onze experts kennen deze tegenstelling als geen ander. En we kennen diverse oplossingen. In een bepaald tijdslot kunt u op diverse wegen minder licht inschakelen, bijvoorbeeld in het buitengebied. Zo vermindert u de lichtvervuiling. Op veel wegen biedt dimmen een oplossing, bijvoorbeeld op basis van gebruik: hoe meer verkeer, hoe meer licht. Een uitstekende oplossing voor een ringweg of verbindingsweg.

Een woonwijk heeft andere verlichting dan een bedrijventerrein of rijksweg.
Het juiste armatuur, de hoogte van de mast, slimme plaatsing van masten, de kleur en intensiteit van het licht. Schakelen, dimmen, energie besparen. Onze experts vinden altijd de juiste balans.

Neem contact op

Bel 026 800 19 00, stel uw vraag via het formulier, of zoek een vestiging in uw buurt.

Contact
Ziut Uitgelicht
Wecycle_Ziut_Bakkie_2017_HR525x350.jpg Overhandiging Armatuur Jan-Martijn525x350.jpg smartflowerzevenaar525X350.jpg valkenburg525x350.jpg LangetrapLandgraaf525x350.jpg

Ziut wint Gouden Bakkie Award 2017

Start vervanging openbare verlichti...

Zevenaar plaatst Smartflower voor d...

Nieuw licht op Valkenburg aan de Ge...

Langste trap van Nederland verlicht...

Neem contact op

Bel 026 800 19 00, stel uw vraag via het formulier, of zoek een vestiging in uw buurt.

Contact