Specialist in de openbare ruimte

Verlichting sportveld

Eén druk op de knop en het licht gaat direct aan of uit. Zo gaat het met de verlichting thuis, en zo kan het ook op het sportveld met ledverlichting. Deze sportverlichting biedt daarnaast nog meer voordelen: het geeft gelijkmatig wit licht, verbruikt tot 65% minder energie, kan middels een dimmer op ieder gewenst lichtniveau branden, en heeft minder onderhoudskosten. Bovendien zijn de armaturen goed te richten zodat lichthinder wordt beperkt tot een minimum.


Direct op volle lichtsterkte

Zodra de schakelaar omgaat, gaat het licht direct aan. Want in tegenstelling tot conventionele verlichting is er bij ledverlichting geen opwarmtijd nodig. Indien er een pauze zit tussen twee trainingen, kan de verlichting dus gerust even worden uitgeschakeld. Bovendien is het lichtniveau regelbaar van 5 tot 100%. Zo kunt u verschil maken in lichtsterkte tussen wedstrijd- en trainingsniveau. Of tijdens een training op een half veld kan de niet gebruikte speelhelft worden uitgeschakeld.


Led bespaart energie en geeft beter licht

Onze sportveldverlichting maakt gebruik van ledlampen en -armaturen. In vergelijking met conventionele verlichting verbruikt led aanzienlijk minder energie. Bovendien gaat een ledlamp zo lang mee dat hij vrijwel nooit vervangen hoeft te worden. Zo kan de totale besparing oplopen tot maar liefst 65%. En het geeft beter licht. Waar conventionele verlichting geel en ongelijkmatig licht geeft, is ledverlichting juist helder wit en op het gehele veld op gelijkmatige intensiteit. Dat lijkt op natuurlijk daglicht waardoor kleuren en bewegingen makkelijker worden waargenomen en het spelplezier vergroot.


Alle voordelen op een rij:

• Tot 65% minder energieverbruik
• Geen wachttijd na inschakeling
• Helder, wit licht, gelijkmatig over het hele veld
• Met dimmer regelbaar lichtniveau van 5 tot 100%
• Lage onderhoudskosten
• Eenvoudige bediening via centraal punt of zelfs smartphone
• Nauwelijks lichthinder voor omwonenden

Sportveld met energiezuinige ledverlichting
Ledverlichting gaat direct aan zodra u de schakelaar indrukt. Bovendien is het dimbaar en kunt u tot wel 65% besparen aan energiekosten.

Neem contact op

Bel 026 800 19 00, stel uw vraag via het formulier, of zoek een vestiging in uw buurt.

Contact
Ziut Uitgelicht
Wecycle_Ziut_Bakkie_2017_HR525x350.jpg Overhandiging Armatuur Jan-Martijn525x350.jpg smartflowerzevenaar525X350.jpg valkenburg525x350.jpg LangetrapLandgraaf525x350.jpg

Ziut wint Gouden Bakkie Award 2017

Start vervanging openbare verlichti...

Zevenaar plaatst Smartflower voor d...

Nieuw licht op Valkenburg aan de Ge...

Langste trap van Nederland verlicht...

Neem contact op

Bel 026 800 19 00, stel uw vraag via het formulier, of zoek een vestiging in uw buurt.

Contact